an image

Vindem Sindrila bituminoasa la pret de distributie..
-Asiguram transport gratuit, vindem si montam profesional acoperisuri cu sindrila bituminoasa, foisoare, pergole, de caliate cu garantie .

Sindrila bituminoasa
ACOPERISURI CU SINDRILA BITUMINOASA
VINDEM SI MONTAM SINDRILA BITUMINOASA, DULGHERIE, FERESTRE DE MANSARDA-TEL.0768084477,076 303 0109
Sindrila bituminoasa – denumirea conventionala a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, latimea 300-420 mm), figurate pe o singura margine. De obicei o asemenea placa imita 3-4 tigle si poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoida etc).
În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri în lume. Include în sine cele mai optime calitati: fiabilitate, imagine estetica si pret accesibil.
Sindrila bituminoasa, dupa componente utilizate si structura se aseamana mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însa sînt mai durabile, deoarece deformatiile materialului se localizeaza în placi aparte si nu se acumuleaza de-a lungul pînzei.
Structura sindrilei bituminoase
Sindrila bituminoasa consta din cîteva straturi:
-granule de bazalt
- pe lînga functia de protectie împotriva razelor ultra-violet a stratului de bitum mai dau si culoarea sindrilei, care este foarte durabila în timp; baza
– pînza sau tesatura din fibra de sticla, bitum modificat/oxidat de calitate înalta; stratul autoadeziv
- adeziv be baza de cauciuc si bitum care asigura adesiunea placilor de sindrila bituminoasa si asigura ermecitatea acoperisului; pelicula de protectie
– hîrtie siliconizata, care protejeaza pîna la montare stratul autoadeziv.
La montare se înlatura.
Sindrila bituminoasa asigura o hidroizolare calitativa pe acoperisuri de orice forma sau complicitate si poate fi utilizata chiar si la cupole.
Se monteaza usor în jonctiuni si, chiar fiind utilizata la acoperisuri complicate ca forma, cu multe pante – rabatul este foarte mic.
Sindrila bituminoasa poate fi utilizata pe acoperisuri cu panta de la 12 grade si pîna la suprefete verticale.
Gama larga de forme si culori a sindrilei bituminoase permite ca, practic, oricare doritor sa-si gaseasca sindrila pe gustul lui.
Sindrila bituminoasa are masa redusa, ceea ce permite de a face economie de bani din contul sistemei de capriori (sarpante), este un bun izolator acustic (stinge zgomotul vîntului si a ploii), rezistenta la ger, coroziune, nu putrezeste. La deformarea cladirii si salturi de temperatura, chiar si în locurile de jonctiune îsi pastreaza calitatie de hidroizolare.
Acoperisul sin sindrila bituminoasa nu necesita o îngrijire aparte.
Chiar si în cazurile cînd este necesara repararea acoperisului se schimba doar placile deteriorate si nu întreg acoperisul.
Un acoperis din sindrila bituminoasa, ca si oricare alt tip de acoperis, în afara de sindrila propriu-zisa mai necesita un sir de accesorii.
Consultantii nostri va vor ajuta la alegerea tipului si culoriisindrilei bituminoase, la calcularea cantitatii necesare de sindrila precum si a accesoriilor necesare pentru acoperisul dumneavoastra, reiesind din necesitatile, particularitatile acoperisului, calitatile materialului si pret.
acoperisurioffice@gmail.com
Tel:0768084477,0768011455.

an image an image an image an image an image an image an image

.

Parteneri

Contacteaza-ma

Stefan
  • Bucuresti
  • Email blitzroof@gmail.com
  • Phone 0768084477, 0763030109
  • Bucuresti si ilfov
Acolo unde merge si asa la noi nu merge