an image

Vindem Tabla faltuita la pret de fabrica.
-Asiguram transport gratuit, vindem si montam profesional tabla faltuita Lindab, Bilka, Wetterbest, Blitz Roof, Wiking, Blacho Trapez one more link .

Tabla faltuita se inparte in mai multe categorii:
-Tabla faltuita cu dublu fals,
-Tabla faltuita cu fals simplu (nu recomand),
-Tabla faltuita in solzi,
-Tabla cu clic,
Tabla faltuita pe laizane.

Meseriasii pentru tabla faltuita sunt pe cale de disparitie in Romania, meseria nu se limiteaza la o tabla indoita in fabrica, la montaj se vede adevarata meserie la tabla faltuita.

Am 37 ani de meserie si in acest timp am invatat multe fineturi ale meseriei, as putea spune ca pana in 1989 80% dintre acoperisuri se faceau cu tabla faltuita manual pentru ca nu erau masini pentru tabla faltuita.
Tabla faltuita este cel mai sigur sistem de invelitoare adica 100%.
Tabla faltuita manual se prinde cu copci si copcile se prind in cuie astfel cuiele nu sunt la vedere ele sunt pe sub tabla si asfel la tabla faltuita de la streasina(jgheab) si pana in coama casei nu exista nici o gaura.
Tabla se monteaza dintr-o bucata de la streasina si pana in coama dar fasii inguste astfel distanta dintre coame este de 54.cm.
Pentru siguranta maxima eu recomand indoirea coamelor la dublu ca la cazanele de presiune. an image an image an image an image an image an image an image